Internett


Hva er fiberbredbånd?
Fiberbredbånd er en internettforbindelse som benytter tynne glass- eller plasttråder for å overføre data som lys. Denne teknologien muliggjør høyhastighets dataoverføring, og er kjent for sin pålitelighet og sikkerhet.

Fiberbredbånd i norske bedrifter:
Majoriteten av norske bedrifter prioriterer stabil og rask internettforbindelse, derav valget av fiberbredbånd. Med voksende krav til effektiv dataoverføring, har fiber etablert seg som en standard blant bedrifter i Norge.

Fordeler med fiberbredbånd:

Våre Fiberleverandører:

«Altibox har over 700.000 abonnenter og nærmere halvannen million nordmenn som bruker bredbåndstjenestene våre. Med fiber bygger Altibox morgendagens motorvei for kommunikasjon, med fart og kapasitet uten sidestykke.»
Altibox Bedrift
«GlobalConnect er den ledende leverandøren av fiberbasert datakommunikasjon og datasentre i Nordeuropa. Vi har en tydelig ambisjon: Å gjøre visjoner til virkelighet gjennom å koble sammen mennesker, virksomheter og samfunn.»
GlobalConnect
«GIG Networks er en leverandør av fiberbaserte internettjenester til bedriftsmarkedet. Selskapet har siden oppstarten i 2007 hatt jevn vekst og ble kåret til gasellebedrift i 2015 og 2016. Selskapet har i dag 9 ansatte og holder til på Skøyen i Oslo.»
Gig Networks
«Fornybarselskapet Eviny er et av Norges største energi- og teknologikonsern. Vi jobber med fremtidens løsninger for produksjon og distribusjon av grønn og klimavennlig energi, og for at det skal bli mulig å ta den rene, fornybare kraften i bruk overalt.»
Eviny

Kan din bedrift få fiberbredbånd?

Ta kontakt med oss via skjemaet for å få et uforpliktende tilbud på fiber. Vi forhandler betingelsene for deg, slik at du kan fokusere på det du kan best – din bedrift.

Fiberavtale via Telepluss

Når du velger fibertjenester gjennom Telepluss AS, sikrer du mer enn markedets beste betingelser. Mer enn en leverandør, er vi din partner hvert skritt på veien. Fra løsningsvalg og installasjon til oppfølging og brukerstøtte, er du og din bedrift i trygge hender.